Nyinstallasjoner

Holm Elektro hjelper deg med nyinstallasjoner i små og større prosjekter.

Enten om du skal bygge ny bolig, bygge om eller renovere, er det viktig med en god plan for installasjonsarbeidet. For å få et godt elektrisk system, forutsetter det at det blir gitt nok oppmerksomhet til i planleggingsfasen. Holm Elektro har kompetansen og erfaringen som skal til for å kunne bistå deg med å få et funksjonelt og sikkert elektrisk anlegg. 

Vi leverer alt av elektrotjenester til:

  • eneboliger
  • hytter
  • næringsbygg 
  • kontorbygg 
  • skolebygg 
  • butikker

 

Oppgradering av elektrisk anlegg

Eldre stikkontakter, brytere og kabler øker sjansen for brann. Ved oppussing er det derfor viktig å se helheten i huset, og legge en god plan for det elektriske anlegget.
Våre erfarne elektrikere har mange gode forslag på hvordan ditt hjem kan installeres med smarte løsninger som gir økt komfort, trivsel og sikkerhet. 

Oppgradering av sikringsskap

Er ditt eksisterende sikringsskap mer enn 20-30 år gammelt? Da er det på tide med en rehabilitering. Et eldre sikringsskap er ikke tilpasset eller dimensjonert for de løsningene som tas i bruk i dag. Sørg derfor for at sikringsskap ditt tåler den belastningen det utsettes for. Er du usikker på om sikringsskapet ditt trenger en oppgradering? Ta kontakt med oss, så kan vi sjekke dette for deg. 

Moderne el-anlegg

I nye og moderne boliger kreves det moderne el-anlegg som tåler et høyere strømforbruk. Nye produkter for elbillading, lysstyring, varmestyring og smarthusløsninger vil gjøre hverdagen din enklere og bedre. Et oppgradert el-anlegg gir også store energibesparelser.